Juli 2006

Cruising i Trosa
Cruising i Trosa
Cruising i Trosa
En skön sommarkväll i Trosa med farmor, farfar och Edseln. Alexander poserar på motorhuven med storebror, sedan hänger han lite hos pappa.

Mys på kolonin
Här mormor, värsta goda fingret! Smaka!

Mys på kolonin
När mamma matar är det kladdfritt, ökentrist och uräckligt. När mormor matar blir det så här - och det är hur kul och smaskigt som helst!

Mys på kolonin
Nysanerad efter måltiden, men lycklig trots det.

Sällskap i gungstolen
När man minst anar det kan man få sällskap, till exempel i babysittern. Och Simon är inte bara så snäll att han gungar med (ovanpå) Alexander, lillebror får till och med smaka på den tjusiga och delikata tygdinosaurien på T-shirten.

Massa kompisar på kolonin
Massa kompisar på kolonin
Massa kompisar på kolonin
En het dag på kolonin när det fullkomligt kryllade av ungar!

Första bilden: Martin och Simon gömmer sig under myggnätet, Alexander sitter i mammas knä, Ajbika ligger på filten och Viktor sitter snett bakom, Josefin skymtar bakom mamma Cilla och Sebastian står och håller koll på allihop.

Andra bilden: Det skiljer bara en vecka på Alexander och Ajbika och här ljuger kameran, i verkligheten är hon ungefär dubbelt så trind som han, en härlig liten köttbulle.

Tredje bilden: Viktor och Sebastian lattjade ett tag och det tog inte lång stund innan Viktor stal Sebastians bröd och mulade in alltsammans i munnen - smaskens!

Kärlek
Badgos!

Prommis med pappa
Stora killen sitter upp i vagnen numer. Här är han på äventyr med pappa och storebror i Hågelbyparken.

<<< Tillbaka till förstasidan Nästa sida >>>